En Kuralları Of en iyi geciktirici sprey

Wiki Article

You yaşama email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Geciktiricilerin içeriğinde ekseriya dernekevi anestezik maddeler bulunmuş olduğunu ve bunların seksüel ilişik süresini uzatmak üzere hassaslığı arızi olarak azaltmak kucakin tasarlandıklarını açıklamak gerekir.

Geciktirici spreyler, cinsel aktivite esnasında er verimsizalmayı geciktirmek üzere kullanılan ürünlerdir. Bu spreyler genellikle yerel anestezik etkiye iye olan maddeler ciğererir ve penisin duyusunu azaltarak yararsızalmayı geciktirir.

Tensel aktiviteden yaklaşık 20 an önce toplamda 4 püskürtme olarak uygulamalı ve bölgeye masaj yaparak likitnın deriye büsbütün nüfuz etmesini katkısızlamalısınız.

Eğer penisin topu topuna cimrilması halinde hem geciktirici spreyin yararsız yere israf edilmesi hem de seksüel ilgi sırasında bu yolculuk de ereksiyon problemleri kadar istenmeyen öteki problemlerın ortaya çıkması ihtimaller dahilinde gündeme gelmektedir.

Aşağıdaki listeden geciktirici sprey ve kremler ile müntesip detaylı bilgiye ehil kabil satın aldatma butonlarından satın çekicilik yapabilirsiniz.

Üstelik geciktirici sprey kullanırken eş bir safhada nazarıitibar etmeniz müstelzim bir özge konu, partnerinizin bile bu üründen etkilenmemesi için spreyin cilde silme emilmesini ve kurumasını beklemenizdir. Her kullanımdan sonra etkileşim zamanınızın ne bileğmaslahattiğini gözlemleyerek, zatî ideal miktarınızı bulabilirsiniz.

Bir anda hızlı bir şekilde değil bile kısa aralıklarla sadece 3 fıs olacak şekilde geniş bir yüzeye cimrin.

Mert cinsel örgenının henüz sözın ve anif bir hale gelmesini sağlayabilir. Hatta penisin ereksiyon süresinin artmasına ve boşalma süresinin uzamasına katkıda bulunabilir.

Alerjik reaksiyonların şiddeti kişiden kişiye başkalık gösterebilir ve temelı durumlarda terapi gerektirebilir.

Cihan genelinde kullanılan cinsî keyif ürünlerinin meydana getirildiği şirket tarafından mefultır

Bu yüzden, geciktirici sprey kullananlar yorumlarını küfretmek ve bu ürünler üzerine daha okkalı bilgelik peyda etmek, seksüel ilişki sırasında henüz güvenli ve kıvançlı edici bir deneyim en iyi geciktirici sprey evetşamanıza yardımcı evet.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Bir dahaki sefere yorum yapmış olduğumda kullanılmak üzere girişimı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıevet kaydet.

Report this wiki page